Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pea Protein
POWERED BY ERWTENEIWIT

Het superieur plantaardige eiwit

Erwteneiwit is ongelooflijk voedzaam. De recepturen van onze producten zijn ontwikkeld door voedingsdeskundigen. Dit zorgt ervoor dat je een nuttige hoeveelheid plantaardige eiwitten van goede kwaliteit binnenkrijgt voor je dagelijkse behoefte. Dat is toch Wundaful?

High in CA, D, B2 & B12
RIJK AAN CA, D, B2 & B12

Vitaminen en mineralen voor jou 

Onze producten bevatten calcium, vitamine B2 (riboflavine) en vitamine B12, van nature aanwezig in melk, en vitamine D. Calcium is belangrijk voor het behoud van de botten en de normale werking van spieren en zenuwen. Vitamine D bevordert de opname van calcium. Vitaminen B2 en B12 spelen een belangrijke rol in normale werking van lichaams- en hersenfuncties. 

Low in sugar, salt & fat
LAAG IN SUIKER, ZOUT & VET

Om je dieet optimaal in balans te brengen

Wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een range aan heerlijke en voedzame producten die ook nog eens arm zijn aan suiker, zout en vet. Je hoeft dus geen concessies te doen om je voeding gezond te houden! Welcome to a Wundaful life!

High in Chicory root fiber
RIJK AAN VEZELS VAN DE CICHOREIWORTEL

Om de inname van voedingsvezels te verhogen

Cichoreiwortel is rijk aan inulinevezels. Vezels zijn een soort koolhydraten die niet door het lichaam kunnen worden afgebroken en die op natuurlijke wijze in je spijsverteringsstelsel worden omgezet in gisten. In wereldwijde voedingsadviezen wordt het eten van vezels aangemoedigd. 

Diverse plant-based diets
GEVARIEERDE PLANTAARDIGE VOEDING

Om je plantaardig dieet nog gezonder te maken

Door de variatie in je voeding te vergroten, krijgt je lichaam voldoende van de essentiële voedingsstoffen binnen die nodig zijn. Een gezond plantaardig dieet is een dieet dat een breed scala aan gezonde plantaardige voedingsproducten bevat. 

Gluten free
GLUTENVRIJ

Van nature glutenvrij

Gluten is een eiwit dat voorkomt in verschillende graansoorten zoals gerst, rogge en tarwe. Niet iedereen zal het altijd even goed kunnen verdragen. Erwten en andere peulvruchten zijn van nature glutenvrij. Bovendien zorgen wij ervoor dat ons productieproces zo geoptimaliseerd is dat wij glutenvrije producten leveren.