Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

 

 

Frequently Asked Questions

 

 

HIER VIND JE ALLE WUNDA-FUL FEITEN OVER ONZE PRODUCTEN.​

Wunda FAQ

 

Product

We zijn trots deze vraag te kunnen beantwoorden met een volmondige JA! WUNDA® is 100% veganistisch en gecertificeerd door de officiële Vegan Society.

Voedingswaarden

Onze WUNDA® bevat veel eiwitten, 2,2 gram per 100 ml. Het eiwit is afkomstig van erwten, en is een goede kwaliteitsbron van plantaardig eiwit.

Ja, ons product is lactosevrij

Ingredienten

WUNDA® wordt gemaakt van gele split erwten. Deze erwten zitten boordevol eiwitten en zijn onderdeel van de groente-familie welke vooral bekend is van linzen.

Tijdens het ontwikkelen van WUNDA® hebben we geëxperimenteerd met allerlei soorten planten en grondstoffen, hieruit kwamen gele split erwten als de beste optie. Deze erwten zitten vol voedingswaarden en zijn verrassend goed voor de planeet. Daarnaast hebben gele split erwten de unieke eigenschap stikstof aan zich te kunnen binden en verminderen zo de behoefte aan stikstofkunstmest en bijbehorende broeikasgassen. Dus ze zijn niet alleen goed voor jouw lichaam maar ook voor de planeet waarop we leven!

Productieproces

Zoals je waarschijnlijk weet wordt WUNDA® gemaakt van gele split erwten. Maar voordat deze erwten van het land in jouw glas belanden doorlopen ze vele fases. Nadat we de beste erwten hebben geselecteerd, ze zijn gedroogd en gesplit worden ze gemengd met zonnebloemolie, vezels, zouten, vitamines en de juiste hoeveelheid water. Hierna volgt een belangrijk proces genaamd UHT. De warmtebehandeling elimineert schadelijke micro-organismen en maakt zo onze drank houdbaar. Nadat onze drank is afgekoeld tot omgevingstemperatuur vullen we onze iconische, kartonnen WUNDA® verpakkingen, klaar om vervoerd te worden naar jou!

De erwten die in de WUNDA® receptuur worden gebruikt, zijn afkomstig van boeren uit Noord-Frankrijk en België

Wij maken WUNDA® in onze fabriek in Spanje.

Bewaaradvies

WUNDA® kan zowel op kamertemperatuur, buiten de koelkast, als gekoeld bewaard worden. Na het openen van de verpakking adviseren we je om WUNDA® binnen vijf dagen te consumeren, 

Duurzaamheid

WUNDA® is trots om onze voetafdruk te kunnen balanceren door middel van het beschermen van een van de laatste ongefragmenteerde regenwouden in Zuidoost-Azië. Dit doen we door te investeren in een regenwoud-bescherming-project in Cambodja, het South Cardomom REDD+ project (https://www.wildlifealliance.org/redd/), welke is goedgekeurd door zowel de Verified Carbon Standard (VCS) als de Climate, Community and Biodiversity (CCB)-standaard

Verpakking

Al onze verpakkingen zijn ontworpen om volledig recyclebaar te zijn. Dus er is een grote kans dat jouw nieuw gekochte verpakkingen zijn gemaakt van vele oudere verpakkingen.

Algemene vragen

Wunda kan onderdeel uitmaken van een gezond en gebalanceerd voedingspatroon vanaf de leeftijd 6 jaar. Vanaf 6 jaar is het aangewezen de aanbevelingen voor voedinspatroon voor volwassenen te volgen.

Het is niet mogelijk om vitamines en mineralen toe te voegen aan een biologisch product. Regelgevende richtlijnen stellen dat het niet is toegestaan om verrijking in biologische producten te gebruiken. Daarom kan Wunda niet biologisch zijn.