Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sustainability_headbanner
Sustainability_image2

Artboard 108.png
Onze maatregelen om de uitstoot van WUNDA te reduceren

We hebben ons aangesloten bij het Living Soils-programma dat tot doel heeft erwtenboeren te helpen de kwaliteit van het land te verbeteren, de voedingsstoffen in de bodem te herstellen en de biodiversiteit te vergroten.

100% van de elektriciteitsnetstroom die onze fabriek aankoopt is hernieuwbaar en we verhogen onze energie-efficiëntie door verbeteringen in het productie proces

We gebruiken alleen FSC-gecertificeerde vezels in onze verpakkingen en het is onze ambitie om onze verpakkingen verder te optimaliseren door te zoeken naar alternatieve verpakkingsmaterialen.

We zorgen ervoor dat onze vrachtwagens optimaal geladen worden zodat we de uitstoot zo laag mogelijk houden.

In 2025 stappen we uiterlijk over op duurzame elektriciteit in onze eigen distributiecentra.

Aan alle goede dingen komt een einde…maar dat hoeft niet zo te zijn! Jij kan ons ook helpen door de gebruikte WUNDA® verpakkingen te recyclen!

*Plant-based diets represent a major opportunity to reduce greenhouse gas emissions. Ref.: Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC, 2019: IPCC is the United Nations body for assessing the science related to climate change. There is no association between IPCC and Nestle. https://ipcc.ch/srccl/

WUNDA_Sustain_5_carbon_0.png
Carbon Trust is een onafhankelijke expert in het helpen van organisaties bij het realiseren van een duurzame, koolstofarme toekomst. Carbon Trust heeft WUNDA® gecertificeerd als CO2-neutraal.

De CO2-neutraliteit van het merk WUNDA® is behaald door Société des Produits Nestlé SA in overeenstemming met PAS 2060 op 16.12.2020 voor de periode 16.12.2020-15.12.2021, gecertificeerd door Carbon Trust Assurance.