Vegan Romige Spinazie Lasagne
1 photo
Probeer onze draai aan een oude favoriet - het is makkelijker dan je denkt en levert je heel veel bonuspunten op bij je vleesvrije vrienden! Je kunt de champignons ruilen voor aubergines of andere groenten die je lekker vindt - paprika's of courgettes werken trouwens ook prima.
Breng je bord in evenwicht
Serveer met een kruidige groene salade met rucola, verse basilicum en rode bietblaadjes.
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
koolhydraten52.3 g
-
Energie502.2 kcal
-
vetten25.7 g
-
Vezel6.8 g
koolhydraten | 52.3 g |
Energie | 502.2 kcal |
vetten | 25.7 g |
Vezel | 6.8 g |
Eiwit | 17.1 g |
Verzadigde vetten | 7.6 g |
Natrium | 309.5 mg |
suikers | 4.5 g |
Ingredients
-
6 Portions
+
500 ml WUNDA Ongezoet
WUNDA Ongezoete Melk Alternatieve Plantaardige 950ml Pak
50g vegan boter alternatief
Margarine-achtige, margarine-botermengsel, sojaolie en boter
175 g Vegan Roomkaas Alternatief
Smeerkaas, roomkaas basis
300 g lasagnebladen
Pasta, droog, niet verrijkt
3 el voedingsgist
Rijsmiddel, gist, bakker, actief droog
50 g bloem
Bloem
2 tl witte miso
Miso
2 tl appelciderazijn
Azijn
1 vers laurierblad
Kruiden, laurier
200 g champignons, schoongemaakt en fijngehakt
Champignons
600 g spinazie, gewassen en gesneden
Spinazie, rauw
1 el plantaardige olie
USDA Commodity Voedsel, olie, groente, soja, geraffineerd
1 ui, gesnipperd
Uien, rauw
2 teentjes knoflook, geraspt, geplet of fijngehakt
Teentje knoflook
snufje nootmuskaat
Kruiden, nootmuskaat, gemalen
30 g pijnboompitten
Noten, pijnboompitten, gedroogd
snufje zout
Zout, tafel
snufje peper
Specerijen, peper, zwart