Romige Pesto Pasta
1 photo
Wie had gedacht dat cashewnoten en WUNDA een supereenvoudige pastasaus zouden maken… We hebben er deze keer een verse pesto aan toegevoegd en het resultaat is heerlijk! Je zou het op zichzelf kunnen gebruiken maar ook gesauteerde champignons kunnen toevoegen voor een gemakkelijke pastasaus variatie... de opties zijn eindeloos!
Serveersuggestie
Voeg een beetje crunch toe aan je lunch en voeg een salade toe vol met je favoriete groenten.
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
koolhydraten70.6 g
-
Energie481.4 kcal
-
vetten15 g
-
Vezel6 g
koolhydraten | 70.6 g |
Energie | 481.4 kcal |
vetten | 15 g |
Vezel | 6 g |
Eiwit | 17.7 g |
Verzadigde vetten | 2 g |
Natrium | 22.3 mg |
suikers | 4.9 g |
Ingredients
-
6 Portions
+
480 g gedroogde pasta
Pasta, droog, niet verrijkt
200 ml WUNDA ongezoet
WUNDA Ongezoete Melk Alternatieve Plantaardige 950ml Pak
2 el voedingsgist
Rijsmiddel, gist, bakker, geperst
100 ml olijfolie, plus extra voor de pot
Olijfolie
100 g asperges, in stukjes
Witte asperges
100 g doperwten
Grote verse doperwten
100 g babyspinazie
Spinazie, rauw
grote bos basilicum, steeltjes verwijderd
Verse Basilicum
50 g pijnboompitten, geroosterd
Noten, pijnboompitten, gedroogd
100 g cashewnoten
Noten, cashewnoten, rauw
2 teentjes knoflook, grof gehakt
Teentje knoflook
½ citroen, geperst
Citroensap