Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romige Pesto Pasta

1 photo
45 min
Gemakkelijk
6
12 Ingredients
Betaalbaar

Wie had gedacht dat cashewnoten en WUNDA een supereenvoudige pastasaus zouden maken… We hebben er deze keer een verse pesto aan toegevoegd en het resultaat is heerlijk! Je zou het op zichzelf kunnen gebruiken maar ook gesauteerde champignons kunnen toevoegen voor een gemakkelijke pastasaus variatie... de opties zijn eindeloos!

Serveersuggestie

Voeg een beetje crunch toe aan je lunch en voeg een salade toe vol met je favoriete groenten.

Nutrition Facts

  • koolhydraten
    70.6 g
  • Energie
    481.4 kcal
  • vetten
    15 g
  • Vezel
    6 g
koolhydraten 70.6 g
Energie 481.4 kcal
vetten 15 g
Vezel 6 g
Eiwit 17.7 g
Verzadigde vetten 2 g
Natrium 22.3 mg
suikers 4.9 g

Ingredients

- 6 Portions +
480 g gedroogde pasta
Pasta, droog, niet verrijkt
200 ml WUNDA ongezoet
WUNDA Ongezoete Melk Alternatieve Plantaardige 950ml Pak
2 el voedingsgist
Rijsmiddel, gist, bakker, geperst
100 ml olijfolie, plus extra voor de pot
Olijfolie
100 g asperges, in stukjes
Witte asperges
100 g doperwten
Grote verse doperwten
100 g babyspinazie
Spinazie, rauw
grote bos basilicum, steeltjes verwijderd
Verse Basilicum
50 g pijnboompitten, geroosterd
Noten, pijnboompitten, gedroogd
100 g cashewnoten
Noten, cashewnoten, rauw
2 teentjes knoflook, grof gehakt
Teentje knoflook
½ citroen, geperst
Citroensap

Steps