Pannenkoeken met quinoa en bosbessen
1 photo
Boordevol bosbessen en gegarneerd met veganistische crème fraîche en ahornsiroop, deze pannenkoeken zijn de perfecte manier om een weekend te beginnen.
QUINOA BLOEM
Als je geen quinoameel kunt vinden, dan kun je het zelf maken door gedroogde quinoa in een keukenmachine tot een fijne bloem te malen. Zeef eventuele grotere stukken er aan het einde uit en gebruik dan zoals aangegeven.
ServeerSuggestie
Voeg een handvol bessen toe aan de bovenkant van je pannenkoeken - ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens goed voor je!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
koolhydraten64.5 g
-
Energie358.8 kcal
-
vetten8.2 g
-
Vezel5.1 g
koolhydraten | 64.5 g |
Energie | 358.8 kcal |
vetten | 8.2 g |
Vezel | 5.1 g |
Eiwit | 7.2 g |
Verzadigde vetten | 1.3 g |
Natrium | 677 mg |
Ingredients
-
4 Portions
+
350 ml WUNDA Original
WUNDA Original Milk Alternative Plantaardige 500ml Pak
150 g zelfrijzend bakmeel
Tarwemeel, wit, universeel, zelfrijzend, verrijkt
150 g quinoameel
Pasta, glutenvrij, maïsmeel en quinoameel, gekookt, OUDE OOGST
2 tl appelciderazijn
Azijn
2 tl bakpoeder
Rijsmiddelen, bakpoeder, dubbelwerkend, recht fosfaat
60 g basterdsuiker
Suikers, gegranuleerd
2 eetlepels gesmolten vegan spread of plantaardige olie, plus extra olie om te koken
Margarine, 80% vet, stick, bevat gewone en gehydrogeneerde maïs- en sojaoliën
200 g bosbessen
Bosbessen, rauw
ahornsiroop
Siropen, esdoorn
1 el Vegan creme fraiche
Crème fraîche