Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pannenkoeken met quinoa en bosbessen

1 photo
28 min
Gemakkelijk
4
10 Ingredients
Betaalbaar

Boordevol bosbessen en gegarneerd met veganistische crème fraîche en ahornsiroop, deze pannenkoeken zijn de perfecte manier om een weekend te beginnen.

QUINOA BLOEM

Als je geen quinoameel kunt vinden, dan kun je het zelf maken door gedroogde quinoa in een keukenmachine tot een fijne bloem te malen. Zeef eventuele grotere stukken er aan het einde uit en gebruik dan zoals aangegeven.

ServeerSuggestie

Voeg een handvol bessen toe aan de bovenkant van je pannenkoeken - ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens goed voor je!

Nutrition Facts

  • koolhydraten
    64.5 g
  • Energie
    358.8 kcal
  • vetten
    8.2 g
  • Vezel
    5.1 g
koolhydraten 64.5 g
Energie 358.8 kcal
vetten 8.2 g
Vezel 5.1 g
Eiwit 7.2 g
Verzadigde vetten 1.3 g
Natrium 677 mg

Ingredients

- 4 Portions +
350 ml WUNDA Original
WUNDA Original Milk Alternative Plantaardige 500ml Pak
150 g zelfrijzend bakmeel
Tarwemeel, wit, universeel, zelfrijzend, verrijkt
150 g quinoameel
Pasta, glutenvrij, maïsmeel en quinoameel, gekookt, OUDE OOGST
2 tl appelciderazijn
Azijn
2 tl bakpoeder
Rijsmiddelen, bakpoeder, dubbelwerkend, recht fosfaat
60 g basterdsuiker
Suikers, gegranuleerd
2 eetlepels gesmolten vegan spread of plantaardige olie, plus extra olie om te koken
Margarine, 80% vet, stick, bevat gewone en gehydrogeneerde maïs- en sojaoliën
200 g bosbessen
Bosbessen, rauw
ahornsiroop
Siropen, esdoorn
1 el Vegan creme fraiche
Crème fraîche

Steps