Wentelteefjes
Recept voor heerlijke wentelteefjes als ontbijt
Nutrition Facts
Per serving
See All Nutrition Facts
-
Energie135 kcal
-
Eiwit4 g
-
koolhydraten23 g
-
vetten3 g
-
Energie135kcal
-
Calcium88mg
-
Eiwit4g
-
koolhydraten23g
-
suikers6g
-
Vezel4g
-
Natrium149mg
-
vetten3g
Ingredients
-
190 (Grams)
WUNDA Original Milk Alternative Plantaardige 950ml Pak
-
20 (Grams)
Bloem
-
10 (Grams)
Suiker
-
174 (Slices)
Boterhammen
-
5 (Grams)
Vanille-extract
-
5 (Grams)
Kaneel
-
10 (Grams)
Margarine Spread, ongeveer 48% vet, kuipje
-
200 (Grams)
Veenbessen, rauw
Stappen
1. Stap 1
2mMeng in een diep bord WUNDA Original, bloem, kaneel en vanille.
2. Stap 2
10mLeg de sneetjes brood gedurende 10 minuten in het mengsel. Draai ze na 5 minuten om.
3. Stap 3
3mVerhit de margarine in een pan.
4. Stap 4
10mLeg de sneetjes brood in de pan en bak ze goudbruin. Serveer de wentelteefjes met de rode bessen.