Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Choco muffins

  • 35m
  • 7 Ingredients

Heerlijke vegan chocolade muffins

Nutrition Facts

Per serving
See All Nutrition Facts
  • Energie
    426 kcal
  • Eiwit
    7 g
  • koolhydraten
    49 g
  • vetten
    23 g
  • Energie
    426kcal
  • Eiwit
    7g
  • koolhydraten
    49g
  • suikers
    25g
  • Vezel
    6g
  • Natrium
    120mg
  • vetten
    23g
  • Verzadigde vetten
    10g

Ingredients

  • 190 (Grams)
    WUNDA Original Milk Alternative Plantaardige 950ml Pak
  • 150 (Grams)
    Bloem
  • 110 (Grams)
    Suiker
  • 25 (Grams)
    Cacao, droog poeder, ongezoet
  • 5 (Grams)
    Rijsmiddelen, bakpoeder, natriumarm
  • 100 (Grams)
    Margarine Spread, ongeveer 48% vet, kuipje
  • 180 (Grams)
    Extra pure chocolade

Stappen

1. Stap 1

5m

Verwarm de oven op traditionele wijze voor op 180°C. Smelt de chocolade met de margarine gedurende 2 minuten in de magnetron op 500W. Voeg de suiker, bloem, bakpoeder, WUNDA Original en cacao toe. Mengen.

2. Stap 2

5m

Snij de chocolade in grote stukken. Voeg de helft ervan toe aan het deeg. Leg het deeg in een geoliede en met bloem bestoven muffinvorm. Strooi de chocoladestukjes erover.

3. Stap 3

25m

Bak gedurende 25 minuten. Laat 1 uur afkoelen voor ze uit de vorm te halen.