Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Our story_1
Onze missie: plantaardig lekker en gemakkelijk maken

Door gezonde en CO2-neutrale producten aantrekkelijk te maken.

Our story 2 v3
Ons einddoel: een duurzaam leven op aarde

We houden echt van deze planeet. Maar als we er veel langer van willen genieten, moeten we veranderen. Wij dachten: als we plantaardig leven gemakkelijk en lekker maken, zullen meer mensen ervoor kiezen. Daarom hebben we heerlijke producten gemaakt die een plantaardig leven makkelijk en leuk maken.

Our story 3 v2
Elke kleine stap is er een

Bij WUNDA zijn we overtuigd dat iedere kleine stap naar een duurzamere planeet helpt. Helemaal plantaardig is geweldig, maar wat werkt voor jou is ook Wundaful. We helpen je een beetje met plantaardige producten die lekker en gemakkelijk zijn. En voor inspiratie: er zijn genoeg recepten. Geniet ervan en bedank ons later.

Our story 4 v2
Goed is voor ons niet goed genoeg

Plantaardige voeding is goed voor de mens en goed voor de planeet*. Zelfs goed kan beter. Bij WUNDA streven wij om CO2-neutraal te zijn: door al onze uitstoot te verminderen en te compenseren helpen we onze Wundaful planeet voor de huidige en toekomstige generaties.

Our story 5 v3
Jazeker, gezond kan lekker zijn

Onze nieuwe generatie ingrediënt is gele erwteiwit. En ja, we love it. Het smaakt heerlijk en zonder de nasmaak als bij andere plantaardige dranken. Dus je kunt genieten van elke plantaardige drank of maaltijd én bevatten ook nog vitaminen en mineralen.

Our story_tab1

WUNDA plantaardige drank is gemaakt met eiwitten uit gele erwten. Geloof ons: het smaakt Wundaful. Het is niet alleen een bron van eiwitten, maar heeft ook een neutrale en complementaire smaak. We respecteren de bestaande smaak waar je ons in mixt. Ja, we kennen onze plaats.

Our story_tab_corn

De gele erwt zit vol eiwitten. Nog meer Wundaful nieuws: erwten zijn in staat stikstof in de bodem 'vast te leggen', waardoor de behoefte aan meststoffen aanzienlijk wordt verminderd, ook voor volgende oogsten. Ja, nog een paar redenen waarom we er zo dol op zijn.

Our story_tab_2

Als je houdt van een cappuccino, latte macchiato of flat white met een mooi laagje schuim erop, dan hebben we nog meer goed nieuws. WUNDA plantaardige drank is absoluut superieur als het op schuimigheid aankomt. Dus ga je gang en laat je latte skills zien!